Sekmadienis
2024-05-19
0:30 AM
Sveiki Guest
RSS
 
NPCRIZ
Main Registration Login
»
Pagrindinis meniu

Kategorijos
Verslo galimybės [2]

Apklausa
Rate my site
Atsakymai: 3

Statistika

Prisijungę: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0

Prisijungimo forma

Pagrindinis » 2012 » Kovas » 4 » Finansinis paskatinimas
7:00 PM
Finansinis paskatinimas

Finansinis Paskatinimas

alt

Kadangi kompanija oficialiai dirba įvairiose šalyse su įvairia kainų politika, įvedama vieninga balų sistema, kurios pagrindu, baigiantis kalendoriniam mėnesiui, jums skaičiuojamos nuolaidos (bonusai). Nuolaidos (bonusai) apskaičiuojamos, įvertinant iš kompanijos sandėlių įsigytą taškinį produktą kalendorinio mėnesio laikotarpyje. Apskaičiavus nuolaidą (bonusą), ji siunčiama į distributoriaus sąskaitą arba į jo „Kaupiamąją nuolaidų sąskaitą", o pasinaudoti nuolaida (bonusu) jis gali tame sandėlyje, kuriame pirko. Jei produkto kalendorinio mėnesio laikotarpiu pirkta mažiau nei už 500 balų, tai nuolaidos nėra. Jei taškinio produkto pirkimų nebuvo, tai tą mėnesį atitinkamo susitarimo numeris sąskaitoje nedalyvauja, jo dalyvavimas sustabdomas (taikoma kompresija) ir lygiai su nuliniu pirkimu pritraukiami iki artimiausio lygio bet kuriam pirkiniui.

Sutinkamai su marketingo planu NPCRIZ yra šeši nuolaidų (bonusų) tipai, kurie skaičiuojami pagal įvairias taisykles:

I.Nuolaida (bonusas) už asmeninę apimtį (AA)

Sumuojami visi vartotojo pirkimų balai vienam (asmeniniam) numeriui visuose kompanijos dilerio centruose vieno kalendorinio mėnesio laikotarpyje ir išmokama 10% šios balų sumos.

II.Nuolaida (bonusas) už asmeninę apimtį (AA) vartotojų

(pastovių pirkėjų) pirmojo lygio

Iš visų vartotojų (pastovių pirkėjų), kurie susitarime Jus nurodė kaip „tiekėją", Jums priskaičiuojama 10% nuolaida nuo šių vartotojų įvykdytų balų apimties.

Ši nuolaida (bonusas) Jums išmokama tik nuo asmeniškai pakviestų vartotojų, netaikant kompresijos (sulaikymo).

Jeigu Jūsų pirmojo lygio vartotojas atsisakė „Menedžerio" kvalifikacijos (AP = 3000 balų), o Jūs likote prieš tai buvusiame lygyje („Nepriklausomas vartotojas"), tai nuolaida (bonusas) už jūsų asmeninę apimtį jums neskaičiuojama.

III.Nuolaida (bonusas) už grupinę apimtį (GA)

Nuolaida pradedama išmokėti vietoje nuolaidos už pirmojo laipsnio (AA) vartotojus tik tiems, kurie viename iš įskaičiuojamų mėnesių AA išpildė 3000 ir daugiau balų. Nuolaida (bonusas) skaičiuojamas procentais už AA žemesnio lygio vartotojus nuo kiekvieno lygio pagal pridedamą lentelę:

IV.Nuolaida (bonusas) už vadovavimą vartotojų organizacijai

Jūsų grupinė apimtis (GA) skaičiuojama, sudedant visų Jūsų struktūros (vartotojų, atvykusių pagal Jūsų rekomendacijas, tų, kuriuos atsivedė jie ir t. t.) AA vartotojus (pirkėjus). Priklausomai nuo GA Jums priskiriamas laipsnis (statusas), ir Jūs gaunate atitinkamą procentą už vadovavimą organizacijai vartotojų iš visų Jūsų žemiau esančių organizacijų.

Jei žemiau esantis vartotojas (pirkėjas) jau gauna nuolaidą už vadovavimą struktūrai, tai Jūs gaunate tik savo ir jo procentų skirtumą.

V.Nuolaida (bonusas) elitinio klubo nariams

Nuolaida skaičiuojama penkių elitinių klubų nariams, kurių dalyvavimas apibrėžiamas atitinkama apyvarta 5 lygiuose (neįskaitant sustabdymo (kompresijos)), kur pagrindinės grandies apyvarta turi sudaryti ne daugiau kaip 75% bendros struktūros apyvartos.

Tarp elitinių klubų dalyvių bus paskirstyta 3% visos kompanijos apyvartos.

6-tas nuolaidos tipas, jeigu jūs nepasinaudojote savo nuolaida, dirbs Jums !!!

VI.Kaupiamoji nuolaida (bonusas)

Ši nuolaida (bonusas) kas mėnesį skaičiuojama visiems partneriams, nepriklausomai laipsnio, esant bet kokiam nuolaidos likučiui Jūsų „Kaupiamosios nuolaidos sąskaitoje".

Norint gauti kaupiamąją nuolaidą Jums būtina savo nuolaidą arba jos dalį iš „Distributoriaus nuolaidos sąskaitos" pervesti į „Kaupiamąją nuolaidų sąskaitą", arba nurodyti automatinį Jūsų esamos nuolaidos pervedimą į „Kaupiamąją nuolaidų sąskaitą". Nuolaidų apskaičiavimas vykdomas kalendorinio mėnesio gale, įvertinant minimalią nuolaidos liekaną, esančią Jūsų „Kaupiamojoje sąskaitoje" kalendorinio mėnesio laikotarpyje kartu su kitomis esančiomis nuolaidomis.

Bonusinė sistema „Kaupiamajai nuolaidos sąskaitai":

kai kaupiamojoje sąskaitoje nuolaida yra iki 3 mėnesių – 0,5 % į mėnesį,

kai kaupiamojoje sąskaitoje nuolaida yra nuo 3 iki 6 mėnesių – 0,75 % į mėnesį,

kai kaupiamojoje sąskaitoje nuolaida yra daugiau 6 mėnesių – 1 % į mėnesį.

Kategorija: Verslo galimybės | Peržiūros: 667 | Pridėjo: indrsak | Žymos: nuolaida, menesis, finansinis, kaupiamoji, bonusas, paskatinimas | Įvertinimas: 0.0/0
Komentarai: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vardas *:
E-paštas:
Kodas *:
Paieška

Kalendorius
«  Kovas 2012  »
SPATKPŠ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Įrašų archyvas

Mūsų draugai
  • Susikurk savo svetainę
  • Nemokami žaidimai


  • Sukurta peptidai.ucoz.com © 2024
    Create a free website with uCoz