Sekmadienis
2024-05-19
7:33 AM
Sveiki Guest
RSS
 
NPCRIZ
Main Registration Login
Blog »
Pagrindinis meniu

Apklausa
Rate my site
Atsakymai: 3

Statistika

Prisijungę: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0

Prisijungimo forma

Pagrindinis » 2012 » Vasaris » 1 » MEZOTELIAI - GERIAUSI
10:33 PM
MEZOTELIAI - GERIAUSI

Kaip žinome, Revitalizacijos ir sveikatos centro veikla susijusi ne tik su įvairaus lygio bioreguliatoriais, bet ir su baziniais geroprotektoriais.

Žinomiausia ir populiariausia yra linija MEZOTELIAI, sukurta cholino, gotu- kolos ir derezos pagrindu. Šie preparatai skirti senėjimo proceso sutrikimų korekcijai, nervų sistemos ir imuninės sistemos korekcijai, taip pat senėjimo proceso stabdymui. Bioreguliavimo ir gerontologijos instituto klinika atliko unikalų tyrimą: buvo stebėti pacientai, vartojantys mezotelius kartu su peptidiniais bioreguliatoriais ir vartojantys tik peptidinius bioreguliatorius.

Dabar galime su pasididžiavimu pasakyti, kad viso tyrimo metu mezoteliai užsirekomendavo tik iš gerosios pusės. Tirti buvo pacientai, kurių amžius svyravo nuo 55 iki 65 metų. Buvo pastebėti ryškūs atminties bei koordinacijos pagerėjimai, taip pat gebėjimų progresas. Vartojančių mezotelius asmenų, melatonino kiekis padidėjo iki 18%, kas iš tiesų įrodė, kad pagerėjo organizmo imunitetas bei antioksidacinis procesas. Tai tik patvirtina faktą, kad mezoteliai yra vieni geriausių nepeptidinių geroprotektorių. Kaip sakė tiriamieji bei juos stebėję gydytojai, „Nė vienas iš anksčiau išbandytų preparatų nedavė tokio teigiamo spektro savybių, kaip mezoteliai". Savo patirtimi pasidalijo gydytojai neuropatologai, dirbantys su ligoniais po sunkių smegenų kraujotakos veiklos sutrikimų:

 „Jei anksčiau ligonių reabilitacija, t. y. fizinio judėjimo ir lytėjimo jautrumo reabilitacija, trukdavo vidutiniškai nuo 6 iki 8 mėnesių, tai vartojant mezotelius šis procesas trunka nuo 4 iki 6 mėnesių. Savo ruožtu mezotelius derinant su peptidiniais reguliatoriais, procesas dar sutrumpėja nuo 3 iki 4 mėnesių. Aišku, kad tai neliečia ypač sunkių ligonių, gulinčių ligoninių stacionaruose. Kiekvienu individualiu atveju reabilitacijos procesas kinta, tačiau bendra mažėjimo tendencija ryškiai pastebima. Sergantiems epilepsija ligoniams mezotelių vartojimas sumažina priepuolių skaičių" – sakė aukščiausiosios kategorijos gydytojas neuropatologas iš Sankt-Peterburgo P. I. Georgievič.

Išvada peršasi savaime: mezoteliai – tai perspektyvūs preparatai, vartojami ligonių reabilitacijai ir ligų profilaktikai.

Peržiūros: 791 | Pridėjo: indrsak | Žymos: bioreguliatorius, geroprotektorius, mezoteliai, imunitetas | Įvertinimas: 0.0/0
Komentarai: 1
0  
1 peptidaslt   (2014-08-16 1:51 PM) [Įrašas]
www.peptidas.lt   http://peptidas.lt  http://www.peptidas.lt

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vardas *:
E-paštas:
Kodas *:
Paieška

Kalendorius
«  Vasaris 2012  »
SPATKPŠ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Įrašų archyvas

Mūsų draugai
  • Susikurk savo svetainę
  • Nemokami žaidimai


  • Sukurta peptidai.ucoz.com © 2024
    Create a free website with uCoz